Skip to main content

Hvor synlig vil du være?

Hvor synlig vil du være?

Når du registrerer din CV hos Monster bestemmer du selv hvor tilgjengelig du vil at den skal være. Det finnes tre nivåer:

 

1. Søkbar og ikke konfidensiell

Du kan bruke din CV når du søker jobb via de stillingsannonsene som er utlyst på våre nettsider i Norge og rundt om i verden. Du er også søkbar, dvs. at våre rekrutterere og de arbeidsgivere som er kunder hos Monster kan søke frem din CV i databasen og kontakte deg for en ledig stilling. I og med at du ikke konfidensiell, så vil de se din kontaktinformasjon, nåværende arbeidsgiver og referanser. Søkbarheten bestemmer du selv når du registrerer en CV og du kan endre dette når som ved å logge deg inn på siden: Min CV.

 

2. Søkbar og konfidensiell

Samme som på nivå 1, men nå er ikke din kontaktinformasjon, nåværende arbeidsgiver og referanser synlig for rekrutterere og arbeidsgivere. Dersom du ønsker at din nåværende arbeidsgiver skal være konfidensiell informasjon, må du sette sluttdato for ansettelsen som ”nåværende”.  Dersom en arbeidsgiver ønsker å kontakte deg, så gjør de dette via en kryptert e-postadresse. Det er først når du velger å svare på henvendelsen at din kontaktinformasjon blir tilgjengelig. Konfidensialiteten bestemmer du selv når du registrerer din CV og du kan endre dette når som helst ved å logge deg inn på siden: Min CV

 

3. Ikke søkbar

Dersom du lagrer din CV som ikke søkbar, kan du bruke den når du søker jobb via de stillingsannonsene som er utlyst på våre nettsider i Norge og rundt om i verden. Ingen andre enn deg selv og de arbeidsgivere som du velger å sende CV og søknad til, har tilgang til din CV.

 

Tenk på…

Konfidensialiteten gjelder de faste feltene som finnes i CV’en under overskriftene; kontantinformasjon, arbeidserfaring og referernaser. Dersom du har registrert en CV ved å legge ved en Word-CV eller ved å klippe og lime inn en CV, så vil all tekst unntatt kontaktinformasjonen være synlig. Det er derfor viktig at du ikke har informasjon som du ønsker skal være konfidensiell i den øvrige teksten.

 

Av: Malin Selin

Monster Worldwide Scandinavia


Back to top