Skip to main content

Sarah fikk jobb gjennom Monster og AmCham

Sarah fikk jobb gjennom Monster og AmCham

Sarah Seligson, har bodd i Oslo siden juni 2011, fikk jobben hun har nå gjennom Monster og partnersamarbeidet vårt med AmCham i Oslo (The American Chamber of Commerce). Dette er hennes histore og råd til andre som søker jobb.

Sarah kom først i kontakt med Monster gjennom partnersamarbeidet med AmCham, eller mer persist gjennom en venn som jobbet hos AmCham. AmCham er en uavhengig nettverks- informasjons- og støtteorganisasjon som jobber for å sikre interessene til norske, amerikanske og internasjonale medlemsbedrifter. Som medlem av AmCham bidrar Monster.no til profesjonell nettverksbygging.

”Jeg lette etter råd om jobbsøking og ringte Sarah (Ouakim, General Manager hos Monster Norway). Hun tok seg tid til å møte meg over en kaffe, ga meg veldig gode råd og minnet meg på hvor viktig nettverksbygging er.”

Sarah O spurte hva Sarah S var interessert i og satte henne i kontakt med en av sine venner samme dag. Etter møtet med vennen fortsatte nettverksbyggingen for Sarah S. 

Hva mener du er det beste du har fått ut av samarbeidet mellom Monster og AmCham i Oslo?
”Nettverksbygging! Nettverksbygging! Nettverksbygging!“

Hva slags jobb var det du endte med å få? 
”Jeg er nå arrangementskoordinator hos et av Skandinavias største bedrifter, Just Cruzin Production. JCP arbeider med guerilla marketing stunts, produktlanseringer, filmpremierer, fashion show,  kickoff for bedrifter,produktpromotering og mye mer. Listen er endeløs. Jeg jobber på et av flere team som koordinerer all logistikk og detaljer som arrangementene innebærer”.

Liker du jobben din?
”Jeg elsker den! Jeg kan ikke forestille meg å jobbe noe annet sted!”

Før Sarah fikk jobben hos JCP jobbet hun for en lignende bedrift i USA. Sarah har en bachelorgrad i  hospitality management and business.

Sarah er fornøyd med jobben sin nå, men ønsker en kontinuerlig utvikling både på personlig og profesjonelt plan. For øyeblikket kan hun likevel ikke forestille seg å jobbe i noen annen bransje. På spørsmål om hvor hun ser seg seg selv i fremtiden svarer hun at hun ønsker å ”skape og organisere store arrangementer, så klart!”

Har du noen gode råd til andre som søker jobb? 
”Bare noen få ting: Aldri gi opp, ingenting er umulig, ikke glem hva det er du virkelig brenner for og hva det er som gjør deg glad... Smil!” 

Et siste spørsmål: Har du en drømmejobb? 
”Jeg har allerede drømmejobben! Men jeg har lyst til å være den som står bak de store prisutdelingene i LA en gang. I fremtiden...”


Back to top