Skip to main content

5 grunner til å søke online

5 grunner til å søke online

De fleste arbeidsgivere som annonserer på Monster ønsker å motta din søknad online. Arbeidsgiveren får da inn alle søknader på et og samme sted og kan enkelt administrere søknadene. For deg som søker jobb, er det flere fordeler ved benytte knappen ”Søk online” for å søke på stillinger.

 

1. Ingen kostnad

Du slipper kostnaden for papir, konvolutt og porto. Du behøver heller ikke å bekymre deg for at søknaden skal komme bort i posten eller ikke komme fram via faksen.

 

2. Bekreftelse kommer direkte

Når du søker online så foregår hele søknadsprosessen på vår nettside og du får en bekreftelse direkte på skjermen når søknaden har gått gjennom. Dersom ikke arbeidsgiveren har valgt bort dette, så vil du også få en bekreftelse direkte til din e-post. Selv om en arbeidsgiver har skrevet feil e-postadresse, eller om deres e-post er full – så kommer søknaden frem. Arbeidsgiveren får nemlig søknadene og CV’ene direkte inn til deres rekrutteringskonto. Vi kaller vårt rekrutteringssystem for Monster Office hr. Alle kunder som bruker Monster til sine rekrutteringer får en konto i dette systemet.

 

3. Oversikt over stillingene du har søkt

Når du søker jobb via Monster, så lagres alle søknadene du har sendt i et arkiv på din karrierekonto. Under overskriften ”Søknader” på din karrierekonto, kan du se hvilke jobb du har søkt, hvilken dato du søkte, samt lese annonsen igjen, dersom den fortsatt er aktiv publisert på Monster. Alle søknader er lagret på din karrierekonto i 18 måneder.

 

4. Søknaden blir ikke definert som ”spam”

Den stigende mengden ”spam” e-poster er et problem for mange rekrutterere og HR ansvarlige. Mange mottar daglig såkalte ”spam” e-poster med diverse vedlegg fra ukjente avsendere. Dersom du søker online via Monster, så slipper du å bekymre deg over om din e-post er blitt blokket av ”spam” filer eller står i karantene for å bli verifisert eller godkjent av filteret på motakerens e-postsystemet. Ettersom alt skjer via vårt nettsted, så vil arbeidsgiveren eller rekuttereren motta din CV via Monster, som er en kjent avsender. I tillegg så blir altså din CV og søknad lagret på kundens rekrutteringskonto på Internett, Monster Office hr.

 

5. Enkelt å søke - alt blir lagret på din karrierekonto

Når du søker online kan du velge å sende med en av dine tidligere lagrede søknadsbrev og CV’er, lage en ny eller endre en eksisterende søknad og CV. Du kan lagre inntill fem søknadsbrev og CV’er på din karrierekonto. All informasjon du registrerer lagres på din karrierekonto, slik at du slipper å registrere den på nytt, dersom du vil søke på flere stillinger.

Av: Charlotte Högfeldt

Monster Worldwide Scandinavia


Back to top