Skip to main content

Karriereråd

Vil du videre i din karriere? Les våre tips om hvordan du når dine ambisjoner!

Sarah fikk jobb gjennom Monster og AmCham

Hvordan skriver jeg en åpen søknad?

Bygg ditt eget varemerke – 4 steg

Under et telefonintervju – skill deg ut i mengden

Tilpass CV’en din for å kunne søke jobber i utlandet

Monsters samarbeid og partnere

Vi har flere interessante samarbeid og partnerskap med bedrifter og organisasjoner. For deg som er interessert i jobb og karriere gir disse deg flere muligheter til å finn jobb og få råd om din karriere.

Utvikle deg på jobb

Dersom du har hatt samme rolle på jobb i flere år er sannsynligheten stor for at du synes karrieren din har stagnert. Du har behov for noe nytt, en forandring som gjør at du føler at du utvikler deg som person og som kollega. Det kan ofte være lurt å først titte litt på hvilke muligheter du har til å utvikle deg innenfor bedriften du allerede jobber i.

Si farvel til en negativ væremåte

Saboterer du for deg selv på jobben gjennom en konstant negativ væremåte og tenkemåte? Om du undergraver deg selv så påvirker det ikke bare dine prestasjoner, men også hvordan dine kunder og kollegaer opplever deg.

Hvordan booste din karriere i løpet av ferien?

Det er virkelig fantastisk å få muligheten til en pause fra jobben, men finnes det måter som kan gi din karriere en oppsving i løpet av ferien din? Her gir vi deg noen tips og ideer.

Hvordan kan jeg kle meg på jobb i sommer?

I Norge har mange bedrifter en relativt avslappet holdning til dresskode, men for deg som arbeider i et mer formelt kontormiljø kan sommerens varme ofte skape stilforvirring. Så hva er den beste måten å holde seg avkjølt på samtidig som du ser profesjonell ut?

Fra kollega til leder

Når man går fra å være kollega til bli leder, så vil det uunngåelig dukke opp endel komplikasjoner og mange nye spørsmål. Hvordan skal du oppføre deg ved lunsjtider? Har du sagt noe mindre lurt om arbeidsgiveren ved et tidligere tilfelle? Kan du fortsatt omgås dine kollegaer privat?

CV-maler

Her vil du finne forskjellige maler som kan hjelpe deg når du skriver din CV.
Back to top