Skip Nav

Forside dataintegritet

Velkommen til Monsters dataitegritetsenter

Monster er forpliktet til å beskytte personvernet til våre brukere, og arbeider for å gi en trygg brukeropplevelse. Dataintegritetsentert er tilgjengelig for å hjelpe deg å bedre forstå hvordan Monster innsamler og bruker dine opplysninger og de ​​valgene du har for å beskytte den.

Dataintegritetsentert er hjem til våre retningslinjer for personvern og inneholder andre ressurser for personvern. Våre retningslinjer for personvern er utformet for å informere deg om våre retningslinjer for personvern ved bruk av språk som er så klart og konsist som mulig.

Vi har også gitt informasjon om informasjonskapsler på Monster sammen med en liste over ofte stilte spørsmål om personvern på Monster. Dersom du har spørsmål rundt personvern som ikke har blitt besvart i listen med vanlige spørsmål, kan du kontakte oss.

Informasjon om hvordan du kan bruke Internett og utføre jobbsøk på en trygg måte, finner du i sikkerhetssenteret vårt.

Retningslinjer for dataintegritet

Monster samler personlig informasjon om deg og bruker den til å hjelpe deg å komme i kontakt med arbeidsgivere og andre jobbsøkere med lignende interesser. Våre retningslinjer for dataintegritet beskriver dine valg angående personvern og hvordan vi håndterer informasjonen.

Vanlige spørsmål om dataintegritet

Har du noen spørsmål angående dataingtegritet og personvern på Monster? Lurer du på hva som skjer med den personlige informasjonen du gir oss? Les vanlige spørsmål om dataintegritet for mer informasjon.

Om våre annonser

Monster bruker informasjonen til å vise deg annonser som er mer relevant for dine interesser.

Opplysninger om informasjonskapsler

For flere opplysninger om informasjonskapsler på Monster og dine valg angående informasjonskapsler les opplysninger om informasjonskapsler.